Close

Coming up, förlagsguide

Eftersom jag jobbar på bokförlag och vet att många är nyfikna på hur förlagsbranschen fungerar, kommer jag att sätta ihop en liten förlagsguide. En sån som jag själv hade velat läsa när jag började fundera på att söka mig till den här branschen. Om arbetsvillkor, de olika rollerna på ett förlag, hur man jobbar med manus, kanske tips och trix kring spontanmanus-inskick. Nu är jag ju föräldraledig, men i vanliga fall jobbar jag på LL-förlaget som ger ut lättlästa böcker, så en liten lättlästskola dyker upp snart också. Jag är rätt ny i lättlästsammanhang, men det är en himla rolig och viktig nisch, och behöver inte vara så svårt.

Inom kort alltså, men nu ska jag och den här pinglan ut i solen. Glad lördag ✌

Märta bild

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pin It on Pinterest