Close

Work it

Jag jobbar, hurra!

Mark är ledig och tar hand om Märta så att jag kan redigera ett manus. Jag jobbar ju på LL förlaget, och jag har tagit på mig ett par redigeringsuppdrag åt dem under sommaren och hösten, innan jag går tillbaka på heltid i november. Så jäkla bra upplägg.

Trodde inte att jag skulle sakna jobbet så mycket under föräldraledigheten, men gud vad fel jag hade. Jag saknar inte att gå dit vareviga dag, men jag saknar att jobba med text och böcker, och att träffa folk (vuxna) på dagarna. Det känns liksom lite tomt utan det. Men jag hade inte velat börja jobba heltid nu, så det här passar mig bra. Får vi fler barn vill jag nog försöka lägga upp föräldraledigheten mer på det här sättet redan från början. Att båda jobbar deltid en period, istället för att vara hemma massa månader i streck var. Är det nån där ute som gjort så får ni gärna hojta. Alltid kul att höra hur andra gjort ju.

Så här såg min lunch ut. Receptet lyder: sojamjölk och müsli. Äter det kanske tre dagar i veckan till lunch. Som ni ser hade vi inga rena skedar, så campingutrustningen räddade mig från att behöva diska.

Ska skriva mer om müsli och jobbet och redigering och lättläst en annan dag, men nu ska jag jobba vidare. Hej så länge!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pin It on Pinterest