Close

Tre korta klagomål

1. Midsommarprognosen. SMHI utlovar fjorton grader och ihållande regn. Kan vi inte göra det till en valfråga att flytta midsommarafton en vecka framåt eller bakåt, så att vi får lite bättre väder den dagen? Som det är nu är det ju alltid sommarens kallaste och blötaste dag.

2. Femmånadershelvetet. Det är tydligen en känd fas, att kring fem månaders ålder blir bebisar skrikiga och ledsna, plus slutar sova. Ska gå över omkring sexmånadersstrecket, så bara en vecka kvar nu i så fall.

3. Det allmänna tillståndet i världen. Vet inte var jag ska börja, så bara: suck.

Ha en HÄRLIG dag nu kära vänner, efter de uppiggande raderna.

2 thoughts on “Tre korta klagomål

 1. 1. Älskar festival-bilden
  2. Fasen. Jag fattar ju aldrig riktigt var junior är, eftersom han är född nästan en månad för tidigt. Men han är snart fem månader och har börjat skrika för ALLT. Eller nej, han kan hålla sig lugn och glad länge, men när han väl tänker att han ska skrika, då skriks det för fanemej kung och fosterland. Han blir röd, otröstlig och svettig på några sekunder. Kan det vara FASEN?
  (3. Grattis till lägenhet!)
  4. Funderade på att skriva kommentarer i andra namn, så att det är flera olika som kommenterar pga känner mig lite som en galen följare. Kom fram till att det vore ännu mer galet. (Eller?🤔😁)

  1. HAHA älskar punkt nummer fyra!! Brukar själv bete mig som en galning på internet ibland, så go nuts med kommentarerna, oavsett alias 😂

   Åh gud, det är SÄKERT en fas, det var exakt likadant här. Kommer alldeles säkert gå över. Eller? Hos oss är det faktiskt lite bättre nu tycker jag, främst nätterna har blivit lite lättare på sistone. Behöver inte vara uppe två timmar i streck och vagga sur bebis, heavenly!

   Inser att jag var otydlig, vi har inte köpt nån, utan bara signat mäklare för att sälja vår snart. Ska redigera i inlägget, du är den andra som grattar hehe 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pin It on Pinterest