Close

Midsommar!

Midsommar, herregud, hur gick det så här fort???? Slår verkligen in öppna dörrar här nu, men visst är stressen alltid lika stor när någon muntergök på midsommarafton påpekar att “nu har det vänt och blir mörkare igen”. Jo tack, VI VET 🙁

Hade ni en fin midsommar?

Jag var nära att ställa in våra planer eftersom Märta var snorig, jag hade ont i halsen och allt kändes lite för jobbigt bara. Men jag är så glad att jag tog mitt förnuft till fånga och taggade till. Vi kastade oss alltså på tunnelbanan med inga sekunders marginal och åkte ut till Jennifer och Björn som bor på Värmdö.

Hej hej från en festkittad! Tunn klänning matchat med tjocka tajts pga hade just spöregnat. Nog därför jag ser så sammanbiten ut också heh. Det syns inte på bilden men tajtsen är svarta och glittriga och en av femåringarna på festen hade ett par exakt likadana. Gott betyg ju!

Vi käkade en sån där härligt kaosig långbordslunch där kids och hundar flänger omkring, och man tappar tråden hela tiden eftersom någon vält ut något eller tappat bort något eller frågar om de får bada kaninerna (Nej!). Sedan blev det hagel, oväntat solig dans kring stången, jordgubbstårta och flaggpunch. Sen fick vi skjuts hem av en vän med en bil, redan innan middagen vilket kan låta tråkigt men passade oss snuviga och trötta perfekt.

Märta smakar första jordgubben i livet.

Älskar hur det ser ut som en röjig festival i bakgrunden, med två snubbar som eventuellt är på väg att börja slåss? Märta och jag är dock helt oberörda.

Får man vara så här snygg? Ja, om man heter Jennifer och är världens bästa vän och midsommarfestfixare <3

Hoppas ni hade en fin dag, oavsett om ni firade eller inte.

Vi hörs snart igen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pin It on Pinterest