Close

Augustibrev

Juli är slut, hettan har börjar lätta en aning, Märta kan nästan krypa, vi har fotat lägenheten inför en kommande försäljning och snart börjar Mark jobba igen. Hehe, lite ångest på just den sista punkten, men i övrigt är statusen här hemma rätt bra just nu alltså.

Vi går lite långsamt fram med att flytta, men nu när vi har fotat lägenheten går det lätt och snabbt att dra igång en försäljning när vi väl hittar en lägenhet som vi vill (kan!) köpa. Det är ingen brådska, men inom det närmaste året eller så vore det skönt med ett till rum. Vi har ju två rum och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, så det skulle vara skönt med ett rum och några kvadratmeter till. Eftersom vi hetsstädade inför plåtningen tryckte vi bara in grejer i lådor och skåp, så nu har vi lite svårt att hitta prylar här hemma, men det är ändå svinskönt att ha det gjort.

I början av juli skrev jag ett inlägg om vad jag ville göra de kommande veckorna. Bland annat se Lars Lerin på Liljevalchs (inte gjort), gå på bio (inte gjort), äta på China (inte gjort) och läsa massa böcker (gjort!). Nedan ser ni vad jag tyckte om tre av dem.

boktips

Jag är halvvägs igenom Jonathan Franzens Renhet nu men har pausat läsningen för att klämma in ett par andra böcker så länge. Nu funderar jag på om det är värt att läsa vidare pga jag är ju ett fan av honom, men å andra sidan är livet för kort för att läsa halvbra böcker. Har nån ett gott råd kring detta så ba hit me.

Om jag skulle göra en to do-list för augusti skulle den nog lyda: Se Lars Lerin på Liljevalchs, gå på bio, äta på China. Äh, vem försöker jag lura, lyckas jag med dessa punkter innan året är slut är jag asnöjd! Inte för att jag har så himla ont om tid, utan för att jag blivit bekväm och drar mig lite för att åka in till stan. Det är nog värmens fel till viss del. Men några realistiska grejer som skulle få vara med på augustilistan är i alla fall: fixa utväxten i håret, testa öppna förskolan här i Björkhagen och bestämma mig för vad jag ska rösta på. Viktiga grejer ju!

Hoppas ni får en fin augustimånad finingar <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pin It on Pinterest