Close

Jag gick på bio

Plötsligt händer det! En bäst människa (Tove) hörde av sig i söndags och frågade om jag ville gå på bio och dricka öl.

Plus att hon lät mig välja film.

Ni som läst mina senaste inlägg vet att bio står högt på min todolista nu, så det tog inga sekunder alls för mig att boka in det.

Jag valde Hereditary, eftersom jag älskar skräckfilm och ännu mer älskar skräckfilm på bio.

Sen drack vi öl på hak, pratade jobb, barn och killar, och när klockan slog nio cyklade jag hem i regnet på min nya cykel som är hel och ren och inte har kvistar inkilade i viktiga delar pga krock med träd, som min gamla cykel hade.

Kan inte skriva så mycket om filmen utan att spoila, men nån mer som inte fattar hypen? Visst, den var obehaglig, sorglig, läskig rent av, men kändes också rätt ologisk. Gick hem och googlade på Hereditary + explanation, men hittade inget vettigt. Upplys mig gärna om nån där ute fattat mer än jag alltså.

hereditary

Älskade dock Charlie.

Hereditary (1)

Och Toni Collette så klart.

Idag ska vi kolla på en lägenhet som Mark är pepp på och jag tvek inför. Men jag är ju en otålig själ, så kan hända att jag bara låter mig dras med pga skönt att ha det avklarat, om den känns ok. Vad sjukt vårdslöst det lät, hoppas ni förstår att jag har bättre koll än vad det låter som. Jag tycker bara att det är jobbigt att fundera, jämföra, buda med sinnessjuka summor pengar som vi inte ens har, och hoppas lite på att processen att hitta en lägenhet ska gå snabbt. Då får man kanske kompromissa lite.

Håller er uppdaterade om hur det går.

EDIT: Här kan ni läsa om hur det gick: Vi slog till

Du kanske också gillar:

Tågkärlek och restips för småbarnsföräldrar

100 grejer (eller 2) jag saknar med att amma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pin It on Pinterest