Close

Veckans utmaning

Jag trodde att veckans utmaning skulle vara att städa hemma så att lägenheten blev presentabel nog för lägenhetsvisningar. Plus då att hålla det städat mellan söndag och tisdag då visningarna skulle gå av stapeln.

Istället blev veckans utmaning att rodda med ovanstående samtidigt som Märta fick feber och ilskna blåsor i munnen. De verkar göra ont, för hon vill varken äta, dricka eller sova.

Vi som hade det så fiffigt uttänkt. Eftersom det blir bombnedslag hemma bara vi kliver innanför dörren, hade vi bjudit in oss själva på middag hos snälla vänner både lördag, söndag och måndag. Helt enkelt minimera tiden hemma, och stöka till hos andra istället. (Tips förresten, life hack deluxe!)

Istället har vi fått isolera oss hemma med Alvedon, Ipren, Soygurt och Babblarna. Alvedon och Ipren pga uppenbara skäl, soygurt för att lindra svedan i munnen lite, och Babblarna eftersom … well … Babblarna är magiskt. (Också life hack deluxe!)

Idag har vi i alla fall fått en läkartid, så håll tummarna för att de säger att det är ett ofarligt virus som går över fort, och att de ger henne en mirakelmedicin som hjälper asap.

Här bild från igår, under den fantastiska timme som både Ipren- och Alvedon-effekten peakade och Babblarna gjorde underverk.

Veckans utmaning

Hej för idag, hoppas ni har en roligare vecka än vi <3

Du kanske också gillar:

Tågtips och tågkärlek

Något att skämmas över?

8 thoughts on “Veckans utmaning

  1. Håller tummarna för att det inte är höstblåsor! Vi hade det för några år sedan och tre av fyra av oss fick blåsor under fötterna och sedan ramlade skinnet av där de hade suttit! :O

    1. NEJ, tack och lov. Nu är det mesta utläkt och kvar finns bara ett fult munsår som min sambo tror är herpes. Hehe, låter ohärligt eller hur? Men nu är vi förkylda istället, om jag får klaga lite till. Hur är det hemma hos er, friskt?

  2. Nej, inte friska. Vi vuxna har dragit på oss samma förkylning som barnen blev av med på en vecka, men på oss äldre verkar den bita sig fast…

    1. Men shit, upplever exakt samma sak här. Bebisen blev snorig i en dag typ medan jag fått hosta och nu halsfluss. Hoppas att ni kryar på er!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pin It on Pinterest