Close

Höstblåsor

Hej vänner!

Jag kan nu uppdatera från sjukstugan och tala om att – ja, det var höstblåsor.

Och ja, de gjorde antagligen ont i bebismunnen, så det var därför hon inte ville käka något.

Och ja, vi blev tvungna att tvångsmata henne med saft och mjölkersättning till slut för att hon inte skulle torka ut.

De där föreställningarna jag haft om att typ inte kränka mitt barn genom att tvinga henne till jobbiga saker, utan istället förklara och resonera och avleda, dem fick jag snabbt säga hej då till. För när alternativet var inläggning på Sachsska med sondmatning, då kändes plötsligt lite nertvingad jordgubbssaft rätt lindrigt. Så, bebisen blev kränkt, arg och ledsen för en stund. Men piggnade snabbt på sig och lärde sig gilla jordgubbssaft på kuppen.

Nu är hon bättre och äter normalt igen, tack och lov. Sömnen är dock rätt körd, hon har kvar blåsor lite här och var och har fått ett munsår i ena mungipan som är så stort att Mark nojar för att hon ska få ett ärr och se ut som Jokern resten av livet.

Jokern

Nej, kanske inte superkul att se ut som en Batman-skurk. Även om jag är säker på att Märta skulle kunna bära upp det, så gullig som hon är.

Heath-Ledger

Kände att jag var tvungen att låta er få kolla på Heath när han såg lite stiligare ut också. För att kompensera skurkbilden ovan. Heath, min kändiskärlek for ever <3

Hur som helst, kan också uppdatera er i lägenhetsfrågan och meddela att ja, vi lyckades hålla det så fint hemma att någon kunde tänka sig att köpa vår lägenhet. Så nu är kontraktet påskrivet och lägenheten såld och det är svinskönt. Nu slipper vi bära spjälsängen och andra skrymmande saker ner till förrådet var och varannan dag. Vi kan också stöka ner hur mycket vi vill tills vi flyttar om två månader och allt ändå ska packas ner i kartonger. SKÖNT!!

Hej för idag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pin It on Pinterest