Close

Vi är hemma!

Efter fyra dagar hos Marks syster i Biddulph, en liten by utanför Manchester, är vi hemma igen.

Och jag vill berätta om hur vackert landskapet var. Om all god mat vi åt. Varför vi höll på att missa planet på vägen dit. Om alla kakor vi köpt med oss hem. Varför det var väldigt synd om tjejen som satt bredvid oss på flygresan hem. Och om hur mysigt det var att hälsa på Jenny och hennes kille Seamus i några dagar. Men jag kan typ inte producera text idag.

Jag är för trött.

Bebisen är för trött.

Lägenheten är för stökig.

Vi har för lite mat i kylen.

Det luktar för konstigt ur sophinken som vi inte hann tömma innan vi drog.

Så jag kan bara sätta på Netflix och samexistera med tröttheten och stöket.

Hemma

Bild från igår, när vi var på väg till puben för att käka livets bästa paj och jag hade mascara och eyeliner.

(Just ja, jag vill berätta om de fyra eyeliners jag köpte på Boots också!!)

Men allt det får bli en annan dag.

Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pin It on Pinterest