Close

Mitt kortaste inlägg hittills?

Okej, har ej tid eller ork eller lugn nog för att skriva nu men:

Yay, Gropen vann August!

På galan tog jag på mig den svarta sextiotalsklänningen vilket blev fint men varmt, då den är i ull och har polokrage. Under minglet körde jag ett fullt vinglas rätt i stengolvet, men i övrigt var jag en mycket värdig galadeltagare.

Märta kan nästan gå.

Vi har varit ute på landet (inte vårt, vi har inget land, men vi har vänner som har föräldrar som har) hela helgen och bakat julgodis och lussebullar och druckit vin och gått på loppis, och är nyss hemkomna och nu måste jag sluta eftersom Märta är supergrinig och jag har lovat Mark att köpa en torkställning medan han lägger henne TROTS att det egentligen är min tur att natta. Så, nu ska jag beställa en torkställning, så vi slipper ha lägenheten full av tvätt på torkning jämt och ständigt.

Vi hör snart igen!

(Hallå, blev ändå inte så kort ju, men mycket effektivt!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pin It on Pinterest