Close

HALLÅ?

Är jag död?

Är bloggen död?

Har jag hittat viktigare saker att pyssla med än att uppdatera internet om min rätt vardagliga vardag?

Nej då, jag har bara gått upp totalt i det som kallas februari-jävla-grå-tung-vardag-jag-vill-bara-sova-men-måste-leka-med-en-ettåring-mode. Ni vet, så där som det blir ibland i februari. Det är därför det varit så tyst här på sistone.

Men nu börjar det sakta kännas som om livet återvänder efter vintern, och med det förhoppningsvis även orken. (Fast obs nu kommer kräksjuka eller något annat hemskt slå till när som helst bara för det, så räkna inte med att jag är lika munter nästa gång ni tittar in här. En kompis berättade idag – per sms – att hennes ett-och-ett-halvt-åring hade sprutdiarré och det är kanske nåt sånt som universum ger en om man jinxar så här?) Jaja, om vi håller oss friska har jag hur som helst tänk skriva om de här grejerna snart:

  • Mina byta bransch-funderingar
  • Mina starta-eget-funderingar
  • Bilder på nya lägenheten och mina pågående hemmafixarprojekt
  • Nåt boktips kanske, vill ni ha det?
  • Hur vi dealar med att Märta är aspappig

Och i helgen ska jag för första gången på länge gå på hemmafest och dricka massa lådvin, så då hoppas jag verkligen att jag är frisk och i form!

Nu ska jag äta tysk mjölkchoklad och börja kolla på The Marvelous mrs Maisel som alla säger är så himla bra, men jag lovar att skriva snart igen 😽😽😽

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pin It on Pinterest