Close

Om mig

Bleka håret Hemmaklippt

Vad kul att du hittat hit!

Alla dagar i veckan har funnits sedan mars 2018 och är en blogg om den kaotiska, läskiga och ibland finfina vardagen med bebis, boyfriend, massvis med krukväxter och två förvildade katter. Det är också en blogg om skrivande, böcker, feminism, populärkultur och mitt jobb inom förlagsbranschen.

När jag fick barn i slutet av 2017 drabbades jag av en förlossningsdepression. Den här bloggen blev mitt sätt att dela med mig av det jobbiga och läskiga det kan innebära att vara nybliven förälder. När det inte är så där mysigt som man hoppades på, utan svårt och vad-fan-håller-jag-på-med-läskigt. Jag ville skriva texterna som jag själv hade behövt läsa den där vintern helt enkelt. Men eftersom livet är både fint och fult, jobbigt och härligt, vill jag att den här bloggen ska rymma allt det. Att den ska rymma Alla dagar i veckan helt enkelt.

Jag som skriver här heter Jenny Larsson, är utbildad inom litteraturvetenskap, kommunikation och litterär gestaltning, jobbar som förlagsredaktör på LL-förlaget men är just nu föräldraledig.

Följ mig på Instagram Bloglovin eller Pinterest eller skicka ett mejl så blir jag glad!

 

Pin It on Pinterest